– Exacta AS vokser, og det gjør behovet for våre spesialtjenester i Exacta Lønn & HR også, forteller avdelingsleder Henrik Fundingsland. Derfor er han nå på jakt etter en erfaren lønnskonsulent til i Kongsberg.

Exacta Lønn & HR er en spesialavdeling i Exacta AS med spisskompetanse på lønnskjøring og personaladministrasjon. Hver måned sørger teamet for at flere tusen ansatte i flere hundre bedrifter får rett lønn til rett tid.

Forsterker lønns- og HR-teamet
– Vi håndterer lønn og HR-oppgaver for bedrifter i mange bransjer og størrelser, fra små og mellomstore til større konsern og kjeder. Nå ønsker vi å forsterke teamet med en erfaren lønnskonsulent til, sier Henrik Fundingsland.

Spennende muligheter for den rette
– Vi kan tilby en fast stilling med konkurransedyktige betingelser. Søkeren bør ha relevant erfaring fra arbeid med lønn, lønnskjøring og gjerne HR-oppgaver. Relevant utdanning innen faget kan kompensere for manglende arbeidserfaring. Hos oss vil den rette personen uansett få grundig opplæring og muligheten til å spesialisere og sertifisere seg som lønns- og HR-konsulent, sier Henrik.

Velkommen om bord – så snart som mulig
– Exacta Lønn & HR har høy fagkompetanse, effektive systemløsninger og gode rutiner. Vår nye kollega vil derfor komme til et trygt og godt arbeidsmiljø, der det er gode rutiner for opplæring og oppfølging, forsikrer Henrik som gjerne vil ha en ny medarbeider om bord så snart som mulig.

Er du, eller noen du kjenner, interessert?
Ta kontakt med Henrik Fundingsland på telefon 955 27 209 eller epost henrik@exacta.no

Se fullstendig stillingsbeskrivelse og muligheten for «Enkel søknad» på FINN.no

Du kan også laste ned stillingsbeskrivelsen som PDF her.