Outsource lønn og HR-oppgaver?

Vår eksperter kan spare deg for tid, kostnader og hodebry!

Med våre lønns- og HR-eksperter på laget, får du en komplett «lønnsavdeling» som sørger for rett lønn til rett tid, enten din bedrift har to eller to tusen ansatte!  Å bruke eksperter til lønnskjøring og HR-oppgaver, kan spare deg og din bedrift for tid, kostnader og – ikke minst – hodebry! Særlig i en tid der lover og regeleverk er i stadig endring.

De siste par årene har arbeidsgivere måttet forholde seg til mange endringer i  lover og regler for permitteringer, feriepengeutbetalinger, lønnstilskudd, refusjonsordninger, reduksjon og betaling av arbeidsgiveravgift osv. Kort sagt: Det er mye å holde styr på!

Rett lønn til rett tid
Med Exacta Lønn & HR som din lønnsavdeling, trenger du ikke bekymre deg for noe av dette. Våre lønns- og HR-eksperter følger med for deg, og sørger alltid for at dine ansatte får riktig lønn og utbetalinger til rett tid!

Kan vi gi deg et godt tilbud på lønns- og HR-oppgaver?
Exacta Lønn & HR har kompetanse, kapasitet og systemer til å håndtere lønnskjøring og HR-oppgaver svært kostnadseffektivt. Vi har kunder i alle størrelser, fra små og mellomstore bedrifter med 1-40 ansatte til større konsern og kjeder med flere hundre ansatte. Ønsker du tilbud på lønnskjøring og HR-oppgaver i din bedrift? 

Be om tilbud

Send oss en forespørsel via skjema eller kontakt Henrik på:

E-post: henrik@exacta.no

Telefon: 955 27 209

  Beregning av kostnad for lønnskjøring

  I kalkulatoren kan du beregne kostnad for lønnskjøring inklusiv A-Meldinger for små- og mellomstore bedrifter med inntil 40 ansatte.* I tillegg får du beregnet ca-kostnad for håndtering av NAV-meldinger ift. antatt sykefravær i prosent. 5% sykefravær er et ca. gjennomsnitt ihht. SSBs beregninger for november 2019. Håndtering av reiseregninger og bilag må beregnes etter en vurdering av omfang. Vi kan også tilby lønnskjøring integrert med timeføring gjennom vårt søsterselskap Tamigo.

  *Har din bedrift flere enn 40 ansatte? Benytt skjemaet under, send oss en melding på chatten eller ta kontakt oss på telefon 95527209 og be om et spesialtilbud.

  PS! Ved etablering og første lønnskjøring, påløper vanligvis en engangskostnad på kr 2.750,- eks. mva. for  arbeid med oppsett av lønnsdatabasen.

  Beregningskalkulator

  Ansatte
  Prosent*
  Pris lønnskjøring inkl. A-melding pr. ansatt: 0
  Pris lønnskjøring inkl. A-melding totalt pr. mnd.: 0
  Pris lønnskjøring inkl. A-melding totalt pr. år.: 0

  Ca. kostnad inntektsmeldinger NAV pr. år: 0
  Ca. kostnad pr. år inkl. NAV-meldinger med 1 ansatte: 0

  * 5% sykefravær er et ca. gjennomsnitt ihht. SSBs beregninger for november 2019.