Som din "lønnsavdeling" kan vi spare din bedrift for tid, kostnader og hodebry!

Å bruke spesialister til lønnskjøring og HR-oppgaver, sparer ikke bare deg og dine ansatte for mye unødvendig tidsbruk, men også hodebry! Det er det mange bedriftsledere som – ikke minst – har fått erfare under koronakrisen med stadige endringer i lover og regelverk.

Heldigvis er det sjeldent at det oppstår slike kriser som Covid19-viruset har forårsaket, men når de først inntreffer så følger det ofte med en «flodbølge» av nye lover og regler. Nesten ukentlig har det kommet endringer i lover og regler for permitteringer, feriepengeutbetalinger, lønnstilskudd, refusjonsordninger, reduksjon og betaling av arbeidsgiveravgift osv. Kort sagt: Det blir mye å holde styr på. Med Exacta Lønn & HR som din lønnsavdeling, trenger du ikke bekymre deg for noe av dette. Vi følger med for deg, og sørger alltid for at dine ansatte får riktig lønn til rett tid!

Kan vi gi deg et godt tilbud på lønnskjøring?

Exacta Lønn & HR har kompetanse, kapasitet og systemer til å håndtere lønnskjøring og HR-oppgaver svært kostnadseffektivt. Vi har kunder i alle størrelser, fra små og mellomstore bedrifter med 1-40 ansatte til større konsern og kjeder med opp til flere tusen ansatte. Ønsker du tilbud på lønnskjøring og HR-oppgaver i din bedrift? Fyll ut skjemaet under, eller ta kontakt direkte med avdelingsleder Henrik Fundingsland på epost henrik@exacta.no eller telefon nummer 95527209.

Ja! Jeg vil gjerne ha tilbud på lønnskjøring for min bedrift!