Vaktplan og timeregistrering

Mer effektiv vaktplanlegging og personalledelse med Planday

Planday er et meget effektivt og app-basert verktøy for personalalledelse og vaktplanlegging. Systemet kan skreddersys til alle relevante bransjer, og tilbyr mange smarte funksjoner i forhold til internkommunikasjon, timeføring, rapportering og integrasjoner.

Enklere og mer effektiv vaktplanlegging

Med Plandays system for vaktplanlegging kan du redusere tiden du bruker på å planlegge vakter betraktelig ved å ta hensyn til ferie, tilgjengelighet, lønnskostnader og mye mer. Planday hjelper deg med å automatisere en rekke prosesser og legger mer tillitsbasert ansvar og over på den enkelte ansatte.

Bedre internkommunikasjon​

Gjennom Plandays kommunikasjonsverktøy kan alle ansatte kommunisere på samme plattform. Det gjør internkommunikasjonen både enklere og mer effektiv. Alle meldinger kommer frem til rett person til rett tid og ingen beskjeder blir borte i mengden. Det gir ofte en effektivitetsgevinst som gjør at ledelsen kan fokusere mer på det som virkelig betyr noe.

Full oversikt over ressurser og kostnader

Gjennom Plandays rapporteringsfunksjon får du full oversikt og kontroll over personalkostnader og vaktplaner. Du skaffer deg f.eks. raskt oversikt over antall timer, vakter, type vakter og sykedager hver enkelt medarbeider har. Gjennom lønnsoversikten kan du bruke medarbeidernes arbeidstimer, overtid og planlagt ferie for å forutsi lønnskostnader.

I rapportseksjonen, kan du legge inn ukentlig inntekt, og sammenligne med lønnskostnader. Du kan dermed se prosenten av inntekt du utbetaler i lønn, som gjør det mulig å legge opp en vaktplan som passer best mulig for bedriftens finansielle situasjon.

Superenkel og eksakt timeføring

Når den ansatte «stempler inn» via Planday-appen, aktiveres den GPS-baserte timeregistreringen. Timene blir så registert automatisk på personen, og deretter eksportert til lønnssytemet.

 

Vil du vite mer om Planday?

Planday er et effektivt og enkelt planleggingsverktøy som gir deg bedre oversikt og sparer deg for tid. Ta kontakt med oss på e-post lonn@exacta.no eller telefon 955 27 209 så forteller vi deg mer.

Exacta Lønn & HR - Henrik Fundingsland

Trenger du bistand til lønnskjøring og HR-oppgaver?

Vi kan gi deg faste lave priser på lønnskjøring og alle andre rutineoppgaver. Ønsker du et uforpliktende tilbud?