Kan vi gi deg et godt tilbud på lønns- og personaloppgaver i din bedrift?

Å sette ut lønns- og HR-oppgaver til spesialister, sparer mange bedrifter for tid, penger og – ikke minst – hodebry. Og inngår du en avtale med oss nå så spanderer vi oppstartskostnaden på kr 2.750,- for oppsett av lønnsdatabasen.

Ønsker du en uforpliktende prat om din bedrifts behov og et godt tilbud? Ta kontakt med vår avdelingsleder og senriorkonsulent Henrik Fundingsland på epost henrik@exacta.no eller telefon nummer 95527209.

Lurer du på hva det vil koste din bedrift å sette ut lønnskjøringen til oss? Det finner du enkelt ut ved å legge inn antall ansatte og antatt sykefravær i kalkulatoren under.

Beregning av kostnad for lønnskjøring i bedrifter med inntil 40 ansatte

I kalkulatoren kan du beregne kostnad for lønnskjøring inklusiv A-Meldinger for små- og mellomstore bedrifter med inntil 40 ansatte.* I tillegg får du beregnet ca-kostnad for håndtering av NAV-meldinger ift. antatt sykefravær i prosent. 5% sykefravær er et ca. gjennomsnitt ihht. SSBs beregninger for november 2019. Håndtering av reiseregninger og bilag må beregnes etter en vurdering av omfang. Vi kan også tilby lønnskjøring integrert med timeføring gjennom vårt søsterselskap Tamigo.

Ved etablering og første lønnskjøring, påløper vanligvis en engangskostnad på kr 2.750,- eks. mva. for  arbeid med oppsett av lønnsdatabasen.

*Har din bedrift flere enn 40 ansatte? Benytt skjemaet under, send oss en melding på chatten eller ta kontakt oss på telefon 95527209 og be om et spesialtilbud.

Beregningskalkulator

Ansatte
Prosent*
Pris lønnskjøring inkl. A-melding pr. ansatt: 0
Pris lønnskjøring inkl. A-melding totalt pr. mnd.: 0
Pris lønnskjøring inkl. A-melding totalt pr. år.: 0

Ca. kostnad inntektsmeldinger NAV pr. år: 0
Ca. kostnad pr. år inkl. NAV-meldinger med 1 ansatte: 0

* 5% sykefravær er et ca. gjennomsnitt ihht. SSBs beregninger for november 2019.

Exacta Lønn & HR - Henrik Fundingsland

Ønsker du en uforpliktende prat om din bedrifts lønns- og HR-oppgaver?