– En av våre lønnskonsulenter skal ut i svangerskapspermisjon og vi søker nå etter en vikar, forteller avdelingsleder Henrik Fundingsland i Exacta Lønn & HR. Han understreker at avdelingen opplever en solid vekst, og at det derfor er gode muligheter for fast ansettelse etter endt vikariat.

Exacta Lønn & HR er en spesialavdeling i Exacta AS med spisskompetanse på lønnskjøring og personaladministrasjon.

Spesialister på lønns- og HR-oppgaver
Hver måned sørger Exacta Lønn & HR for at flere tusen ansatte i flere hundre bedrifter får rett lønn til rett tid. Teamet håndterer lønn og HR-oppgaver for bedrifter i mange bransjer og størrelser, fra små og mellomstore til større konsern og kjeder.

Spennende muligheter for den rette
– Vi kan tilby et vikariat med konkurransedyktige betingelser. Det er selvfølgelig fint om søkere har relevant erfaring fra arbeid med lønn, lønnskjøring og gjerne HR-oppgaver. Men like viktig som relevant utdannelse eller erfaring, er riktig innstilling og engasjement. Du vil uansett få grundig og god opplæring, slik at du behersker alle oppgaver du får hos oss, lover Henrik Fundingsland.

Velkommen om bord – så snart som mulig
– Exacta Lønn & HR har høy fagkompetanse, effektive systemløsninger og gode rutiner. Vår nye kollega vil derfor komme til et trygt og godt arbeidsmiljø, der det er gode rutiner for opplæring og oppfølging, forsikrer Henrik som gjerne vil ha en ny medarbeider om bord så snart som mulig.

Er du, eller noen du kjenner, interessert?
Ta kontakt med Henrik Fundingsland på telefon 955 27 209 eller epost henrik@exacta.no

Se fullstendig stillingsbeskrivelse og muligheten for «Enkel søknad» på FINN.no

Du kan også laste ned stillingsbeskrivelsen som PDF her.